Centre Oreka Mataró

Oreka Mataró és un centre de fisioteràpia i osteopatia que es troba situat a la localitat de Mataró. El centre neix de la il·lusió i l’aprenentatge de l’equip professional d’Oreka Mataró adquirit durant anys en el camp de la fisioteràpia, l’osteopatia i l’entrenament. Oreka Mataró treballa per la Salut d’una forma multidisciplinar i moderna. La nostra visió passa per tractar persones i no pas patologies. Per aquest motiu, l’objectiu d’Oreka no és només poder treure el dolor dels nostres pacients, sinó aconseguir un canvi d’hàbits per tal que la persona recuperi el seu benestar.

Al centre de fisioteràpia i osteopatia Oreka Mataró comptem amb un ampli equip de professionals. La principal vocació del nostre grup humà és ajudar els pacients a recuperar la seva funcionalitat i benestar al llarg del temps.

Des d’Oreka Mataró estimem la fisioteràpia i osteopatia i les considerem tècniques efectives per millorar la salut física i mental de les persones. Per això, els professionals d’Oreka Mataró també tenim el compromís de la formació continuada en les noves tècniques que tenen a veure en tot allò que ajudi els nostres pacients a millorar la salut.
A Oreka Mataró ens encarreguem de tractar els pacients que pateixen dolors de l’aparell locomotor, de l’aparell visceral i dels trastorns associats a l’estrès mitjançant diverses teràpies.

El compromís, la perseverança i l’empatia defineixen el Centre Oreka Mataró. Compromís amb la professió i amb el pacient; perseverança per l’assoliment dels objectius en cada tractament realitzat; empatia vers el pacient perquè cada dolència és única i personal.

L’equip d’Oreka Mataró

Jordi Roy

Maddalen Goikoetxea

Patricia Ortega

Visita els nostres espais

INSTAL·LACIONS