Fisioteràpia Mataró

Al centre Oreka Mataró oferim el servei de fisioteràpia a Mataró. La fisioteràpia tracta el dolor i la mobilitat en lesions musculars, lligamentoses, degeneratives i inflamatòries, així com neurològiques, cardiovasculars, pulmonars i oncològiques.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) defineix la fisioteràpia com: «L’art i la ciència del tractament per mitjà de l’exercici terapèutic, calor, fred, llum, aigua, massatge i electricitat. A més, la fisioteràpia inclou l’execució de proves elèctriques i manuals per a determinar el valor de l’afectació i força muscular, proves per a determinar les capacitats funcionals, l’amplitud del moviment articular i mesures de la capacitat vital, així com ajudes diagnòstiques per al control de l’evolució». Per tant, la fisioteràpia identifica lesions i ajuda a la rehabilitació del teixit afectat.

La fisioteràpia te l’objectiu de millorar la qualitat de vida del pacient i prevenir el deteriorament de la part del cos afectada. El fisioterapeuta, a més, ajuda a prevenir dolors musculars, de lligaments o nerviosos entre d’altres. És molt eficaç per a patologies de l’aparell locomotor com tendinitis, mal d’esquena, fractures, contractures musculars o esquinços.

A Oreka Mataró els nostres professionals valoraran l’abast de la lesió o el problema de salut que t’ocupa i redirigiran la teva curació mitjançant la fisioteràpia, l’osteopatia, o la rehabilitació activa

El servei de fisioteràpia a Oreka Mataró

La fisioteràpia d’Oreka Mataró és una fisioteràpia moderna i contemporània lluny del simple massatge sense sentit. Es tracta d’una fisioteràpia compromesa, amb la capacitat i obligació de valorar i explorar al pacient prèviament abans de realitzar el tractament.

Els fisioterapeutes del nostre centre Oreka Mataró poden tractar:

  • Patologies degeneratives i patologies inflamatòries: artrosi, artritis, fibromialgia, espondilitis anquilosant.
  • Patologies respiratòries amb tractament de fisioteràpia: bronquiolitis, bronquitis, EPOC, emfisema o asma.
  • Patologia oncològica: la fisioteràpia per a tractaments oncològics és beneficiosa per als pacients que s’estan sometent a operacions de càncer. Tant al preoperatori com el postoperatori. Així mateix, és beneficiós durant el tractament de quimioteràpia o radioteràpia. La fisioteràpia i la osteopatia serveixen com a disciplines complementàries ja que facilita el drenatge venós i limfàtic, millora la mobilitat del cos i la funció respiratòria del pacient, entre altres.

Quan podem utilitzar la fisioteràpia

A Oreka Mataró podrem utilitzar la tècnica de la fisioteràpia amb les següents malalties:

Dolor cervical
Dolor lumbar
Dolor toràcic
Contractures
Fibromiàlgia
Artrosi
Artritis
Tendinitis / entesitis
Pubàlgia/Osteopatia de pubis
Hernies discals/protusions discals
Ciàtiques
Cruràlgies
Síndrome del túnel carpià
Síndrome de la cinteta iliotibial
Ruptura muscular
Ruptura meniscal
Ruptura lligament creuat anterior
Ruptura lligament creuat posterior
Pròtesi de genoll i maluc
Fuetada cervical, whiplash

Asma, EPOC, bronquitis
Reflux gàstric
Restrenyiment
Digestions pesades
Dolors menstruals
Neuràlgies del nervi pudendo
Vertigen
Marejos
Insomni
Cefalees
Disfuncions en l’articulació temporomandibular ATM (bruxisme, crepitacions…)