Nutrició Mataró

La nutrició i els hàbits dietètics tenen una influència directa en el benestar del nostre cos i per això des d’Oreka Mataró també oferim orientacions en nutrició en el procés de recuperació dels nostres pacients. L’aplicació de la nutrició ens ajuda a identificar els desequilibris interns de l’organisme que propicien l’aparició d’alteracions físiques.

D’altra banda, l’establiment d’una bona nutrició ens ajuda a prevenir diferents malalties de l’organisme i de l’aparell locomotor permetent una major recuperació de teixits o òrgans lesionats.

Els fisioterapeutes i osteòpates d’Oreka Mataró tenen l’objectiu de facilitar i millorar la recuperació màxima de la funcionalitat i mobilitat dels nostres pacients, i en aquest camp la nutrició és un aspecte més a considerar. Així, per exemple, la nutrició esdevé un servei essencial per a lesions del teixit articular, com l’artrosi.

Els serveis de nutrició que duem a terme des d’Oreka Mataró s’adapten a les seves necessitats, gustos, recursos i estils de vida. Des d’Oreka Mataró neix un servei de nutrició diferent, sense dietes restrictives ni llistes d’aliments prohibits, sinó que vol que rebi l’educació alimentaria que necessiti per aconseguir l’objectiu i mantenir-lo.

Així doncs, la base de la salut de qualsevol persona depèn, en bona part, dels seus hàbits alimentaris. Això suposa que moltes de les dolències físiques dels nostres pacients puguin millorar amb major rapidesa amb un tractament combinat entre el servei de Nutrició i fisioteràpia/osteopatia.

Els beneficis de la nutrició per al nostre cos

Una correcta nutrició afavoreix el tractament de qualsevol alteració, tant de l’aparell locomotor com d’alteracions viscerals. Entre els principals beneficis d’una bona nutrició per al nostre cos podem identificar els següents:

  • Prevé malalties de caire locomotor com l’osteoporosi, la tendinitis o l’artrosi.
  • Ajuda a la regeneració de lesions de teixits lesionats, com ara els ossos, la pell, els tendons o els músculs.
  • Millora el sistema immunològic del pacient.
  • Millora el funcionament de l’aparell digestiu.
  • Promou l’alleugeriment de dolències viscerals i relacionades amb l’aparell locomotor.
  • Ajuda a millorar desequilibris hormonals.
  • Ajuda a prevenir alteracions físiques, com ara inflamacions, artràlgies, miàlgies, migranyes, entre altres.