Entrenament personal Mataró

L’objectiu de l’entrenament personal del centre Oreka Mataró és que els pacients puguin fer activitat física adaptada a la patologia o per al seu rendiment esportiu. Els nostres terapeutes / preparadors supervisaran l’activitat i allò que poden fer per a rehabilitar la seva lesió o millorar la seva condició física.

L’exercici físic és molt important en la recuperació del pacient. L’entrenament personal a Mataró estan orientades a la recuperació física, al manteniment del cos i a la prevenció de patologies latents dels usuaris.

En aquest sentit, els professionals d’Oreka Mataró treballaran per fer un pla personalitzat per a cada persona. És altament recomanable per a persones amb salut delicada, pacients amb patologies musculo-esquelètiques i esportistes, amb l’objectiu de conservar la salut i prevenir lesions. També podem corregir hàbits nocius, posturals i com a mètode preventiu per a malalties.

Tipus d’activitats

Al centre Oreka Mataró oferim entrenament personal encaminat a proporcionar salut i/o rendiment als nostres pacients. Per tal d’oferir la millor qualitat, l’entrenament personal està orientat a la patologia i/o esport i supervisat per un terapeuta / preparador físic. En el centre Oreka Mataró els entrenaments personals poden ser en parella o de manera individual. A més, a Oreka Mataró podem realitzar una programació personalitzada presencial o online per a vostè per entrenar en el gimnàs o a casa seva.

Els beneficis de l’entrenament personal

L’entrenament personal que oferim a Oreka Mataró ofereix diferents beneficis per al  nostre cos. En primer lloc, millora la nostra resistència i la capacitat cardiorespiratòria. També ens millora la força i la massa muscular i ens permet dotar-nos de major equilibri i coordinació. De forma genèrica, amb l’entrenament personal augmentarem la mobilitat articular i coneixerem millor el nostre cos.  També presenta millores en el drenatge i la circulació sanguínia i fa disminuir l’estrès i pot prevenir malalties.

Per a persones amb malalties com la diabetis, l’obesitat o l’osteoporosi, l’entrenament personal és una eina fonamental per millorar la funcionalitat del seu cos. A més, un bon entrenament personal és cabdal per prevenir lesions i millorar el rendiment dels esportistes.